fotografie: werkwijze & tarieven

Als allround fotograaf leg ik graag het volledige verhaal van elk moment vast. Mijn stijl is een unieke mix van journalistieke spontaniteit en zorgvuldig geregisseerde foto's. Hierdoor vang ik niet alleen de echte, ongefilterde momenten, maar ook geplande opnames die het geheel compleet maken. 


Bij elke fotosessie draait het voor mij om het vertellen van het hele verhaal. Ik focus me zowel op de grote momenten als op de kleine details die het beeld compleet maken.


Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik geef waar nodig aanwijzingen en tips om de beste foto's te maken, maar laat ook ruimte voor spontane, natuurlijke momenten. Mijn aanpak is flexibel en open, zodat ik kan inspelen op wat er op dat moment gebeurt.

SOORTEN FOTOGRAFIE

 • Portretfotografie: Portretfotografie is een krachtige manier om jouw persoonlijkheid en unieke karakter vast te leggen. Of je nu een professioneel portret nodig hebt of gewoon mooie foto's van jezelf wilt, ik help je graag om het beste van jezelf te laten zien

 • Gezinsfotografie: een mooie manier om de liefde binnen je gezin vast te leggen. Elk gezin heeft een uniek verhaal die het waard zijn om te worden vereeuwigd. Een gezin hoeft niet uit kinderen te bestaan – het kan ook jij en je partner zijn. Ik help jullie graag deze waardevolle herinneringen vast te leggen, zodat de tijd weer even stilstaat als je terugkijkt naar de foto's. 
 • Zwangerschapsfotografie: Een zwangerschap is een van de meest magische periodes in het leven. Het is een tijd vol verwachting die je wilt koesteren. Met een zwangerschapsshoot leggen we deze bijzondere tijd vast met intieme foto's. 
 • New born shoot: De eerste dagen en weken van je pasgeboren baby zijn zo kostbaar, maar het vliegt ook zo voorbij. Newborn fotografie is de perfecte manier om deze momenten voor altijd te bewaren. Met de foto's leggen we de puurheid van je baby vast in onvergetelijke beelden

"Wauw! WAT EEN MOOIE FOTO'S VAN ONS GEZIN"

🌟🌟🌟🌟🌟

Tijdloos

Ik hou van een tijdloze bewerking van de foto's. Daarom vind je in mijn fotobewerking geen trendgevoelige filters over de foto's.

Kleurrijk

Je wilt foto's die je terugbrengen naar hoe het moment écht was. De daadwerkelijke kleuren van die dag vind je dan ook terug in de foto's

High-quality

Vanaf ons eerste contact tot de afronding; tijdens onze samenwerking ga ik altijd voor het beste restultaat. 


Persoonlijk

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Ik neem de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat elke foto precies vastlegt wat voor jou belangrijk is.


null

Inverstering

Fotoshoot - 10 foto's

 • 10 nabewerkte foto's downloaden in online galerij
 • Portet, gezin, zwangerschap of new born shoot
 • Fotoshoot op locatie naar keuze


♥︎ Extra bijbestellen: €9,99 per foto

♥︎ Met meer dan zes personen? Dan komt er €15 per persoon bij.

♥︎ Eventuele reiskosten

€229,-

fotoshoot - het hele pakket

  • alle nabewerkte foto's downloaden in online galerij
  • Extra bijbestellen is niet meer nodig
  • Portet, gezin, zwangerschap of new born shoot
  • Fotoshoot op locatie naar keuze


  ♥︎ Met meer dan zes personen? Dan komt er €15 per persoon bij.

  ♥︎ Eventuele reiskosten

€499,-