over Marjolein geels

Hoi! Mijn naam is Marjolein Geels en ik ben de trotse eigenaar van Brand Story. Het liefst luister ik de hele dag naar de verhalen van anderen. Dat ik sommige van deze verhalen mag vertalen in mijn werk naar beeld en/of tekst, is als een droom die uitkomt. 


Naast mijn passie voor storytelling, durf ik wel te zeggen dat reizen mijn nummer één hobby is. Waarom? 


Elke reis brengt weer nieuwe ontmoetingen en verhalen met zich mee. Mijn fanatisme rondom reizen heeft me naar meer dan dertig landen wereldwijd gebracht. Dit doe ik met mijn vriend Nicolas, hond Sep, vrienden of alleen.


null
Ik werk als storyteller wereldwijd en begrijp hoe je een verhaal moet vastleggen in beeld en tekst.


Verhalen vertalen is dus zeg maar écht mijn ding. Het is dan ook niet gek om te bedenken dat ik mijn hele professionele carrière daar mee bezig ben.Dit begon tijdens mijn opleiding als sociaal maatschappelijk dienstverlener, gevolgd door een studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht.
Een gekke combinatie? Nee hoor!
Ik wilde namelijk als tiener met mensenkennis de journalistiek in gaan. Want wat weten journalisten nou echt van de wereld, dacht ik. Die mensenkennis deed ik op tijdens mijn stages in de re-integratie bij de gemeente Hoorn en een dak- en thuislozenopvang in het rosse gebied in Amsterdam. Met deze achtergrond ging mijn journalistieke carrière als een speer. Ik kon verhalen brengen van mensen die normaal geen stem in de maatschappij hadden. Dit heb ik gedaan bij bekende en landelijke mediabedrijven, zoals De Telegraaf & VROUW, fotopersbureau Hollandse Hoogte en persbureau ANP.

wil jij samenwerken?